Organiser bank-kontoene dine for bedre oversikt

Organiser bank-kontoene dine for bedre oversikt. Er du en av de mange, mange nordmenn som har lommeboken bulende av forskjellige kort? Da er du slettes ikke alene. Det skjer med mange over årene. Flere av oss har flere kort enn vi husker, og hvertfall trenger. Skulle du mene at du har akkurat nok, utfordrer vi deg til å sjekke lommeboken nå. Og nettbanken for den sags skyld.

Å kritisk gjennomgå kortbruk og i enkelte tilfeller, overflødige kort, er god privatøkonomi. Ganske enkelt. La oss se på hvor mange tjenester du kanskje har kort på og se om vi har rett. Nesten alle har et kort eller to de nesten ikke bruker.

Har du en eller flere av disse?

365Privat MasterCard Gebyrfri Visa Norwegian-kortet Flexi Visa Santander Red Ikano Visa re:member Credits Visa Manchester United Visa Komplett MasterCard Credits Flex+ YX Visa? Hva med servicekort som ICA, Shell, Statoil etc etc.?

Vi kan bare anbefale at du tenker over hvilke kort du trenger og ikke. Slik unngår du å betale alle mulige årlige gebyr på en tjeneste du ikke benytter. Skal du rydde opp i økonomien din er dette et fint sted å begynne.

Refinansiering

Har du for mange kort og betaler for mye i renter og avdrag er det hjelp å få. Du kan nemlig benytte en tjeneste som kalles refinansiering. På våre sider vil du kunne søke og lære mer om dette alternativet.

Kort sagt er det når du gir over årene til 1 bank og lar de konsolidere alle kort i ett oversiktlig avdrag per måned. Når du så har betalt ned et kredittkort du ikke vil ha lenger vil denne banken avslutte kortet for deg. Forestill deg hvor godt det kan være å ha full oversikt over din personlige økonomi. Ikke nøl med å sende inn søknader. Alle er uforpliktende.