Penger på konto over natten med smidige forbrukslån

Det er ikke en nordmann som ikke har hørt om eller har et eller annet forbrukslån. Men ikke alle vet hvor enkelt og smidig det skjer hvis du benytter en tjeneste som kalles låneformidler. Vi har samlet noen av de aller beste norske lånetilbydere på ett brett. Og du kan alltid stole på at våre partnere er trygge bankinstitusjoner.

Så, hvordan fungerer dette?

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut en eneste søknad. Tjenestene våre vil så sende denne søknaden til flerfoldige banker. Av og til vil din søknad sendes til så mange som 15 banker på en gang. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og vente på at tilbudene tikker inn.

Rente og tilbakebetaling

Det er et par faktorer å være oppmerksom på når du opptar et lån. Det være seg billån, smålån, sms lån eller forbrukslån. Først og fremst skal du være oppmerksom på renten tilbudet gir deg. Det er alltid viktig å sørge for en så lav rente som mulig. Hvis du ikke kan betale ned vil det nemlig balle på seg raskere enn du tror.

Det andre du skal se på er hvor lang tilbakebetalingstid du trenger/ blir tilbut. Ofte er det noen lån som gir lavere rente for lengre tilbakebetalingstid. Dette er ikke nødvendigvis det beste. Har du mulighet til raskere nedbetaling er det uansett gunstigere.

Hvilke krav stilles?

Først og fremst må du være myndig for å kunne ta opp et lån. Det spiller ingen rolle hvilken type. I tillegg er det krav om at du har hatt fast bostad i Norge de siste 3 årene. Av og til vil banken stille krav til en viss minimumsinntekt. Det ligger på alt fra 120 000 kroner i året til 220 000 kroner. Noen banker vil ikke låne til deg hvis du har eller har hatt en inkassosak på deg.