Per (24) tok opp refinansiering og har det mye bedre

I dag vil vi dele historien om Per fra Hordaland. Han kom i kontakt med vår side med store finansielle problemer. Gutten i 20-årene hadde endt opp i en ond spiral av sms-lån og forbrukslån. Inkassokravene hopte seg opp i in-boksen, og han ble mer og mer fortvilet. Siden han ikke kunne ty til venner eller familie ble situasjonen helt uholdbar. “Jeg har tilbrakt så mange søvnløse timer at du aner det ikke”, forteller Per til oss.

Per er slettes ikke alene med å føle seg overveldet og i kvikksand når det gjelder personlig økonomi. Da vi snakket med Per foreslo vi alternativ til overtrekke på kredittkortet eller flere små lån. Alternativet er en refinansiering av alle dine eksisterende lån. Glad over å vite at det finnes en måte å konsolidere gjelden på satte Per i gang. Han sendte søknader til 4 banker.

En faktura for all gjeld gjør alt mer oversiktlig

I stedet for å finne en lett og kortsiktig løsning gikk Per for et refinansieringslån. Det gjorde han helt rett i. Det er ikke noe verre enn ikke å vite hvor man står. Innen kort tid fikk vi en e-post fra Per hvor han takker for at vi åpnet øynene hans for denne løsningen. “Jeg har til og med betalt tilbake mamma de 1200 kronene jeg har skyldt henne i over et år”.

På vår side kan du lese mer om forbrukslån. Du kan også sende inn søknader og se hvilken bank du vil overlate konsolideringen av din gjeld til. Som et resultat av dette initiativet kan Per sove godt igjen. Alle søknader er uten forpliktelse. Kanskje du kjenner deg igjen i Pers situasjon?

Sammenlign refinansieringslån på vår gratis tjeneste i dag og sov godt du også.