Puss opp hjemme med et forbrukslån

Har kona fått nok av det slitne badet? Gremmes dere over det slitne kjøkkenet hver eneste dag? Da kan det hende dere trenger et lån til oppussing? Oppussing kan ofte koste mer enn det man tror når man setter i gang. Det er svært typisk at det ene drar med seg det andre. Oppussing er moro og verdien på boligen går ofte opp mye mer enn det oppussingen koster i seg selv. Det er flere banker som tilbyr lån til oppussing og dette kalles gjerne forbrukslån eller lån uten sikkerhet.

Du kan i prinsippet låne penger uten å si til hva dette skal benyttes til, men i dette tilfelle, la oss holde oss til oppussing av hjemmet ditt. Her på vår side for god personlig økonomi og alt innen norske lån på nettet kan du sammenligner lån fra flere tilbydere slik at det blir enkelt for deg som kunde å finne akkurat det lånet du vil ha.

Øk verdien av din oppussing

Sett opp et klart mål for oppussingen og sett deg mål for når du skal være ferdig med prosjektet. Sett opp en godt gjennomtenkt plan over hva du ønsker å gjøre og hvilke materialer du trenger for arbeidet. Lag et budsjett for oppussingen din slik du får oversikt over kostnadene ved oppussingen.

Benytt lyse farger og tekstiler, det er noe som de fleste liker og det får leiligheten/ boligen til å se større ut. Du vil få solgt boligen raskere også hvis det var planlagt. Gå over belysning. Oppussing er mer enn bare et malingsstrøk eller ny parkett. Moderne belysning og integrerte løsninger for lys er tiltalende og gir et godt inntrykk.

Detaljer, detaljer, detaljer

Se til å gjøre ferdig detaljer. Om det mangler lister, det er glemt å male en flekk eller andre detaljer som blir lagt merke til, kan dette dra ned inntrykket og prisen du får for leiligheten ved et eventuelt salg.