Refinansier inkassogjelden din innen utgangen av 2018

Så du er i en situasjon hvor du ikke kan betale kredittkortgjelden din. Og like ved slutten av året. Vi har alle vært i denne situasjonen en eller annen gang. Det aller beste er å ikke ignorere problemet. Ville det ikke være deilig å inngå 2019 uten en overhengende inkasso?

Det er mulig å ta tak i disse problemene med hjelp av noe som heter refinansiering. Stikker du hodet i sanden og ignorerer betalingsanmerkninger og inkasso vil problemet bli større. Kredittkortgjeld har de høyeste rentene av alle “lån”. Ta tak i problemet i Desember.

Be om hjelp

Å be om litt hjelp er det ingen kredittkortselskap som vil avvise. Kanskje er det ikke den mest behagelige samtalen, men alle vil at du kan komme deg ut av beita. Det er like mye i kredittkortselskapets interesse, som din egen at du nedbetaler. Har situasjonen kommet ut av kontroll er det andre grep å ta. Skulle du ha brukt opp alle muligheter med utsettelser og så videre er det et svar.

Refinansiering

Refinansiering er svaret når du har mistet oversikten. Uansett hvor mange kredittkort du har er det greit å ta opp et refinansieringslån. Hva er det, spør du deg selv kanskje. Dette er mulig å samle alle gjeldene i en praktisk og oversiktlig faktura. Aller beste nyheten med dette utover full oversikt er at du vil spare penger. Å samle all kredittkortgjeld, uansett hvilke kort, sparer deg tusenlapper.

Potensielt iallefall. Først må du søke og sammenligne tilbudene du får på din søknad. Søk om refinansiering helt gratis via våre låneformidlere. Prosessen er helt kostnadsfri og du tar ingen risiko. Først når du bestemmer deg for refinansierings-lånet du velger å gå for vil du binde deg til noe som helst. Rydd opp i egen økonomi i år og gå et nytt år i møte med orden i sysakene.