Refinansiere gjeld med et forbrukslån

Er du en av de mange nordmenn strever med å komme asur med gammel gjeld? Gamle lån og kredittkortgjeld som hoper seg opp blir fort en rente-felle. Har regningene gått over forfallsdato blir de enda dyrere. Renten på slike lån og spesielt kredittkortgjeld blir fort overveldende. og vil bare gjøre det enda vanskeligere å betale ned i tide.

Mange nordmenn lever fra måned til måned kun istand til å dekke renteutgiftene på gjelda si uten å engang begynne å bli kvitt den originale gjelda. Å spare noe som helt ser helt håpløst ut.

Kjenner du deg igjen? Det fins en løsning som ikke vil hjelpe deg å bli kvitt alle inkassokrav du måtte ha, men som kan gjøre hverdagen mye enklere og hjelpe deg på vei til et gjeldsfritt liv. Forbrukslån.

Med et klokt valgt forbrukslån kan du konsolidere din gjeld under en paraply opg spare deg selv en hel del penger på unødvendige renter. Du kan spare tusenlapper på å refinansiere gjelda og se framover. Hver måned blir du presentert med mye mer oversiktlig regnskap og vil snart føle det går framover isteden for baklengs eller sidelengs.

Har du for eksempel en kredittkortgjeld på 50 000 kroner og betaler en rente på 33%, så vil kan du be om et forbrukslån for å kvitte deg med gjelden som har en rente på si 15 prosent. Det er nesten halvparten. Du kan selv fort regne ut hvor mye du sparer på dette.

Mest av alt handler det også om en følelse av kontroll,- at du tar tak i gjeldsproblemet isteden for å grue deg til postkassen hver måned. Her kan du sammenligne de forskjellige lån og finne et som passer deg og din situasjon.