Regninger til forfall? Ta opp et forbrukslån

Bunken med regninger (eller in-boksen) flommer over av regninger til forfall. Du er litt desperat, siden du slettes ikke kan se hvordan du skal kunne tilbakebetale innen fristen. Selvsagt er du klar over hvor dyrt det koster med forsinkede betalinger. Hvis du vet at økonomien din kommer til å være tøff i kun en kort periode, kan lån til regninger hjelpe deg. Håndter dine regninger og unngå inkasso. Det lønner seg i lengden.

Ta kontakt med kreditor først

Har du regninger du ikke kan betale innen forfall, bør du først og fremst kontakte kreditor. Vær oppmerksom på at slike samtaler ikke er uvanlig for kreditor. Ingen grunn til å være flau. Du viser en sunn holdning til egen økonomi. Flere kreditorer er ofte velvillige til å dele opp fakturabeløpet. Noen vil kunne tilby deg en betalingsutsettelse.

Alternativt kan du også ta kontakt med banken og forlenge avdragstiden. Eller du kan søke om avdragsfrihet på boliglånet. For mange er nettopp dette den største utgiften. Men også det billigste å utsette. Kun studielånet er enklere å utsette. Lånekassen lar deg gjøre dette online. Det vil være mye dyrere å ikke betale andre kreditorer.

Unngå staten som kreditor til enhver pris

Lån til regninger kan også være løsningen til å dekke utestående gjeld fra staten. Det er veldig viktig ikke å ende opp med gjeld til Staten. For eksempel kan de ta pant i huset ditt! Tvangssalg er ikke artig. Sørg for å låne penger så du kan betale tilbake staten i tide.

Forbrukslån er det gunstigste lånet for lån til utestående faktura. Et forbrukslån og stilles uten sikkerhet. Banken krever ikke at du setter pant i hus eller bil. Men ta kun opp lån til å betale regninger dersom du vet med sikkerhet at du kan betale tilbake.