Samle dine lån med refinansiering

Har du mange kredittkort som du skylder penger på hver måned? Har du flere forskjellige smålån med flere kreditorer pustende deg i nakken? Da har du sannsynligvis alt for mange unødvendige utgifter å slite med hver måned. Det å holde oversikten over alle utgiftsposter kan være vanskelig nok. For ikke å snakke om alle de unødvendige forskjellige gebyrer du betaler til hver og en kreditor hver gang du betaler dem. Det fins en flott løsning som kanskje kan være redningen for deg/dere.

Ved å samle alle dine utgifter i en pott kan du få bedre grep om din økonomi og spare deg selv for både stress og penger. Vi liker alle kredittkort, man de fleste av oss tenker ikke over til daglig hvor mye høyere kredittkortovertrekk er i forhold til andre lån. Har du flere kredittkort gående kan det hende det er på tide med det som kalles refinansiering av alle dine lån, kredittkort, avbetalingsplaner etc.

Hvorfor skal jeg velge refinansiering?

Uten å gå rundt grøten- man refinansierer for å spare penger. Sekundært er det selvsagt også noe du gjør for din egen skyld. Bedre oversikt og det å kunne forholde deg til en bankinstans i stedet for to, tre eller i mange tilfeller mange flere, gir deg pusterom og mindre hverdagsstress. Det trengs ingen MBA for å se at det å kunne forholde seg til bare en faktura av gangen er genialt når det har ballet på seg for mye.

La oss ta et enkelt eksempel. Lise har 3 kredittkort med total gjeld på 100.000 NOK. Med en refinansierings-avtale kan Lise sannsynligvis se fram til å halvere hennes månedlige utgifter. Du kan finne flere norske kreditorer her på vår side som tilbyr refinansiering og god hjelp i din prosess for å “rydde opp”.