Shell Mastercard med opp til 75 000 kroner i kreditt

Det kan komme godt med i hverdagen, og ikke minst når en uventet utgift dukker opp. Kredittkort gir deg tilgang til ekstra penger når behovet melder seg. Med Shell MasterCard i lommeboka vil du alltid ha kreditt tilgjengelig, raskt, enkelt og med gode vilkår. Alle kredittkort kommer med noe slags øvre kredittgrense. Shell MasterCard byr på opptil 75 000 kroner i kreditt. Det vil si at du burde være i stand til å takle alskens uventede utgifter takket være dette kortet.

Mange kunder liker å bruke kredittkortet til å dekke alle hverdagens utgifter. Dette kan by på alskens kjekke fordeler. All den tid du betaler kredittkortregningene dine tidsnok vil du heller ikke belastes med renter. Shell MasterCard byr på en rekke attraktive fordeler. Du vil motta Trumf-bonus i inn og utland hver gang du anvender det. I tillegg vil du kunne nyte godt av billigere bensin på Shell stasjoner.

Ikke et kredittkort bare for drivstoff

Kredittkort egner seg for veldig mange forskjellige kundetyper. Mange liker å ha et kredittkort liggende i tilfelle man plutselig trenger tilgang til mer penger enn man til enhver tid har på kontoen. Andre drar kredittkortet hyppig for å nyte godt av tilbud som Trumf-bonus og lignende.

Uansett hva slags kunde du er, byr Shell MasterCard på et tilbud som er verdt å vurdere. Selvsagt vil kortet egne seg bedre for bileiere enn de som ikke fyller tanken i ny og ne. Utover dette vil de aller fleste norske forbrukere ha betydelig fordel av å ha et Shell MasterCard på lur.

For å kunne søke om et Shell MasterCard er det enkelte standardkrav du er nødt til å oppfylle. For det første må du være minst 20 år gammel. For det andre kan du ikke søke om dette kortet hvis du har betalingsanmerkninger. For det tredje må du ha en fast, lignet inntekt.

Kunder som vurderer å ta opp et smålån kan ofte gjøre klokt i å sjekke om det ikke kan lønne seg å søke om et kredittkort istedenfor. Kredittkort er veldig fleksible, og gir deg gjerne langt hurtigere tilgang til penger enn et smålån på nettet.