Shop smartere på nettet og spar penger

Scam-alert! Når du handler på nettet, er det mange produkter som er feil, svindel eller duplikater. Produkter eller nettsteder som ikke viser kjente merker, kan eksistere bare slik at de kan stjele økonomisk og konfidensiell informasjon fra potensielle kjøpere.

Noen av disse nettstedene ser ekstremt attraktive og legitime ut, så sørg for å se etter de røde flaggene som kan bidra til å indikere om et produkt er ekte eller ikke. Nettsteder som ikke bruker https eller SSL er eksempler på tvilsom opprinnelse. Hvis et nettsted ikke har verifiserbare kontaktinformasjon, er det et tegn at du skal skygge banen. Legitime kontaktinformasjon vil ha mer enn én kontaktmetode. Ikke bare en e-postadresse eller P.O. Husk å sjekke ut nettsteder som har en betydelig mengde kundeanmeldelser. Falske steder forsøker også å tiltrekke seg kjøpere ved hjelp av popup-annonser på sidene av skjermen.

Garanti

Smart shopping inkluderer å investere i kjøpene dine. Hvis du vil kjøpe noe verdt, må du være sikker på at du er sikret garanti. Ulike butikker kan ha forskjellige garantibetalinger for det samme eksakte produktet. Sørg for å gjøre din undersøkelse og velg den garantien som passer dine spesifikke behov. Om det handler om hvor mange år garantien varer, eller personlig service for å fikse eller erstatte visse deler av kjøpet, må du være sikker på at garantien din på plass.

Å finne dine garantier når du trenger dem, kan hende at det blir vanskelig. De fleste av oss finner av og til ikke våre mange kvitteringer, regninger og andre papirer.

Sammenligning av produkter

Husk å sammenligne før du bestiller varen eller tjenesten du ønsker. Så pass på å se på alle alternativene dine før du fullfører bestillingen. Det er mulig at prisen først virker lav (et røverkjøp!) Og så skjønner du plutselig at fraktkostnadene er hevet eksponentielt høyere enn de andre merkene for dette produktet. Du kan også innse at garantiene eller returpolitikkene ikke eksisterer, eller de er ikke så gode en avtale som de dyrere merkene. Sammenlign disse produktene og spar deg selv eventuelle fremtidige hodepine.

Vi ønsker lykke til på lånepenger24.no!