Sjekk kredittscoren din før du låner penger

Dette inkluderer valglisten, rettsprotokoller, tidligere kredittsøknader og data fra banker. Det innebærer også verktøyfirmaer, abbonementer og andre organisasjoner om hvorvidt du har betalt regningene dine i tide. De beregner deretter en poengsum basert på interne algoritmer. Feil skjer og for mange mennesker finner feil i filene som kan hindre dem i å få kreditt. Forsikre deg om at informasjonen hvert byrå har i filen din er riktig før du søker om lån.

Hvis du har dårlig eller ingen kreditthistorie, kan du bruke det for å forbedre poengsummen din. Disse kortene tilbys låntakere som vanligvis ikke kvalifiserer for et standard kredittkort. De har en veldig høy rente, men så lenge du betaler saldoen i sin helhet hver måned, blir du ikke belastet noen rente. Ved å bruke til og med et lite beløp på et av disse kortene regelmessig, og konsekvent betale tilbake gjelden i tide, kan du vise at du er en pålitelig låntaker.

Begrens lånesøknadene

Ikke søk for ofte om kreditt, spesielt hvis du blir avvist ofte. Hver søknad etterlater et minne på filen din. Slik blir mange långivere bekymret. Hvis du har gamle kredittkort med tilgjengelig kreditt som du ikke bruker, kan det være lurt å lukke kontoene.

Ta en pause fra forbrukslån

Långivere ser ofte på disse lånene som et tegn på økonomisk vanskeligheter, og noen avviser alle som har lån med lønning på sin fil, selv om de betalte det i sin helhet. Hvis du fortsatt blir avvist av långivere, må du sjekke at du ikke er oppført med betalingsanmerkning. Hvis detaljene dine er lagt til i databasen, vil du se at det er praktisk talt umulig å sikre kreditt noensted. Trenger du lån er det enkelt å finne ut av via våre mange låneformidlere. Hos oss vil du finne den beste informasjon om alt som har med personlig økonomi å gjøre.