Skuffende myke pakker i år? Kjøp deg det du ønsket deg

Nok et år med sokker, slips og stygge gensere? Det er litt skuffende å sitte uten noen harde pakker. Nesten litt trist, kan man innrømme. Du hadde gledet deg til den siste iPhone eller nye VR briller? Det var den fine, men nokså dyre samekniven du ønsket deg, eller kanskje du hadde sett deg ut en kåpe du bare må ha.

Hvem sier du ikke kan kjøpe deg noe fint på egen hånd? Selvsagt kan du det. På denne siden kan du selv se hvor enkelt og greit du kan ta opp et forbrukslån på dagen. Med dette lånet kan du selv gå til verks og skaffe deg selv drømmegaven din.

Prosessen er veldig enkel. Du behøver ikke stå i kø hos noen bank eller svare for deg for hva du skal benytte pengene du låner til. Det er uinteressant for disse kreditorene. Alt de bryr seg om er om de vurderer deg i finansiell stand til å kunne tilbakebetale ditt lån.

Gunstige lån på mellom 2000- 70.000 NOK

Du må være myndig med en årlig inntekt på minimum 200.000 NOK i året for å kunne låne penger på dagen. Det er noen långivere som ikke har en lavere inntektsgrense og gjør en individuell vurdering i stedet, og du kan få lån uten fast stilling til og med i enkelte tilfeller.

Det er svært mange forskjellige aktører på nettet og her på vår side for alt som har med personlig økonomi og penger vil du kun finne seriøse aktører. Våre anbefalte kreditorer må forholde seg til norske regler. Norske banker og lånetilbydere som er koblet til norske banker er trygge.

Hva venter du på? Returner pakker du ikke vil ha eller gi dem videre. Kjøp deg selv det du hadde ønsket deg under juletreet i år, men som ikke dukket opp.