Smålån opp til 20.000 NOK på dagen

Fordelen med et smålån er enkel og grei. Du vil kunne søke og motta pengene på din konto på 1-2-3. Du kan låne opp til 20.000 kroner uten pant. Søknadsprosessen er også lynrask. Står du i en butikk og mangler penger til noe kan du bare poppe inn på en cafe og sende inn en søknad online. Ikke bare kan du sammenligne og finne et passende smålån hos oss, du kan også lese en masse om personlig økonomi.

Tenker du på å ta opp et smålån er du kommet til riktig side. Du fastsetter enkelt og greit hvor mye penger du trenger å låne og hvor lang tilbakebetalingstid du kan håndtere så smertefritt som mulig. Når du har funnet en balanse du er fornøyd med fyller du inn et kort søknadsskjema på nettet. Du vil oftest få svar i løpet av noen timer.

Har du BankID vil du ha pengene innen en time

Søknader er fullstendig uforpliktende. Du velger selv om du vil benytte deg av tilbudene du mottar. Som sagt vil du kunne låne maksimalt 20.000 NOK. Er det et mindre lån du er ute etter kan du selvsagt søke om en mindre sum. Siden du ikke trenger å skrive under på noe for hånd kan du ta opp et smålån på få minutter. Pengene vil bli utbetalt til din konto sporenstreks.

I tillegg til smålån finnes det et alternativ som heter SMS lån. SMS lånet kjennetegnes ved at de er utrolig raskt behandlet. Innen timer vil du kunne ha penger på din på konto! Noen av bankinstitusjonene her på denne siden vil til og med behandle din SMS søknad på kveldstid. Noen tilbyr sine tjenester til og med over weekenden.