Smålån via SMS kan lande julegaven i siste liten

Smålån via SMS kan lande julegaven i siste liten. Har du stått der i kassen og innser at saldo er for lav? Det har hendt de fleste en eller annen gang. Men hvis det er siste skipakken eller siste designerveska er det surt å bare gå. Du har endelig funnet det kona eller poden ønsker seg. Plutselig mangler du kanskje så lite som 500 kr. Løsningen er enklere enn du tror. Mange nordmenn, spesielt unge, har oppdaget flexibiliteten med SMS lån. Svenskene har opptatt SMS lån i årevis. Det er faktisk søta brors mest benyttede nettlån.

SMS lån gir øyeblikkelig saldo

Svenskene kan til og med søke via sms. Så lett er det ikke ennå i Norge Men når det er sagt, har du en smartphone kan du søke hos en av bankene via oss. De vil foreta en veldig rask kredittsjekk og skulle du aksepteres er saken biff. Smålån på sms er lave summer og kort tilbakebetalingstid. Sett til side julegaven og gå på cafe. Hvis du kan slå ihjel en time eller to kan du gå tilbake med ferske kontanter på saldo. Ofte tar det nemlig bare en time eller to.

SMS lån for mellom 500-5000 kroner

Som sagt er dette kun for mindre summer. Perfekt hvis man ikke har råd til å bli med vennene på byen en fredagskveld sent i måneden. Du vet at du kan tilbakebetale raskt, så hvorfor ikke. Disse lånene kommer med en bakside. Renten på slike lån er virkelig høye. Og tilbakebetalingstiden veldig kort.

Risikoen er lav normalt sett, for de som kan behandle lånene sine i tide. Skulle du derimot misse og ikke kunne betale i tide blir det veldig dyrt. Siden renten er så høy vil inkassokrav balle på seg utrolig raskt. Vi anbefaler alle lesere å grundig tenke over om de har mulighet til å innfri avtalen med banken. Ingen julegave er verdt å få betalingsanmerkning for.