Søk om ditt eget kredittkort i dag!

Det er mange som lar seg lure litt av reklamene. De ser en reklame for Norwegian kredittkort og tror at dette er et helt spesielt kort. Det er det ikke. Dette kortet er et vanlig Mastercard, men som selskapet Norwegian lar kunden få tilgang til. Så betaler Norwegian en avgift til Mastercard og kundene får alle fordelene med et trygt kort som kan brukes nesten over alt, bare med et annet navn på selve plastikken.

Mastercard er selvsagt det mest kjente kredittkortet, men det er også mulig å få Visa som kredittkort, man har Diners og American Express for å nevne noen. Men ser du nøye på et vanlig kredittkort så vil du stort sett se at det står ”Mastercard” med liten skrift ett eller annet sted på kortet, i alle fall om du bor i Norge. Korttilbydere du finner her på denne siden inkluderer Yes Bank, Norwegian card, Shell og Komplett for å nevne noen.

Finn den beste avtalen for deg

Det er mange på nettet som tilbyr kredittkort og med så mange aktører på markedet, kan det fort bli veldig forvirrende for en forbruker å skulle finne en god avtale. Man kan få kredittkort på dagen fra flere aktører i markedet, noe som legger større press på forbrukeren for å sjekke vilkårene godt nok så man er sikker på at man får en god avtale og ikke bare si ja til det første og det beste. For hvem tilbyr det beste kredittkort på markedet og hvem har avtaler med mye liten skrift? Sammenlign og finn den beste avtalen for deg.

Det er svært få som ikke har et eller flere slike kort i lommeboken. Slike betalingskort er svært praktisk fordi det gjør det mulig for en forbruker å benytte seg av salg og gjøre gode kjøp, selv om man ikke har pengene på konto akkurat der og da. Å låne penger i 25-30 dager er stort sett helt gratis, så kan man selv velge hvor mye man vil betale ned på dette korttidslånet når regningen kommer. Stort sett må man betale mellom 200 og 500 kroner i minimumsgebyr, så kan man velge fritt å betale så mye eller lite man vil utover dette.