Å søke om lån på nettet er en smal sak

Tror du det er komplisert og tidskrevende å søke om lån. Da tar du feil. I disse dager er det å søke og sammenligne lån en smal sak. Slik sørger du for at søknadsprosessen går smidig og raskt. Du trenger ikke bekymre deg. Innen timer eller et par døgn vil du ha penger disponibelt på kontoen din. Alt i ro og fred fra ditt eget hjem. Ingen grunn til å besøke en fysisk bank.

Sørg for å ha en sterk søknad

Har du en sterk søknad vil alt gå smidig og raskt. Har du styr på din kredditverdi? Alt fra inntekt, gjeld og betalingsanmerkninger blir tatt i betraktning. Å benytte en side som vår gir deg en stor fordel. Du kan nemlig søke uforpliktende og sammenligne tilbudene du mottar. Slik har du bedre mulighet til å finne den mest konkurransedyktige rentesatsen. Flere alternativer å velge mellom er alltid en god ting.

Søker du om forbrukslån blir man alltid informert om at det vil gjennomføres en kredittsjekk. Dette er faktisk det viktigste verktøyet banken har for å vurdere deg som lånsøker. Selv om du opplyser dem vil de alltid dobbeltsjekke. De viktigste opplysningene handler om inkassosaker og registrerte betalingsanmerkninger.

Slik mottar du pengene du låner

Du vil få svar nærmest umiddelbart når du sender inn din søknad. Med mindre det er omstendigheter som betalingsanmerkninger. Hvis det er vanskelig å se din evne for tilbakebetaling kan det ta litt ekstra tid. I slike tilfeller vil din søknad måtte behandles manuelt. Skulle alt være gulle godt vil pengene komme innen timer.

Med de fleste låneinstitusjoner kan du signere låneavtalen direkte med e-Ben/BankID. Andre banker vil sende deg en kode til telefonen din, slik at du kan bekrefte hvem du er. Lånesøknadene er papirløse. Bra for alle, sier vi. Finn ditt lån i dag. Alle banker du finner hos oss er trygge norske utlånere.