Spar penger med våre sparetips!

Det kan være lett penger å spare ved å bytte, dele, låne og kjøpe og selge brukt. Kjøpt brukt og spare på alt fra studiebøker til elektriske apparater, blader og aviser – gratis, bytt eller selg ting du ikke bruker, og kjøre sammen eller del transport. Sammen er vi best!

Gode sparetips

Kjøp brukt

Det er mye penger å spare, for eksempel, babyklær, studere bøker, møbler, kjøkkenutstyr, byggematerialer, sykler og husholdningsapparater hvis du kjøper brukt – for eksempel på internett, i bruktbutikker eller loppemarkeder.

Bytt klær

Arranger klesbyttedager med venner og kjente. Mange har klær liggende hjemme som det er ingenting galt med, men vi får ikke fikk brukt, som var for små eller store eller gaver man har mottatt som ikke passet smaken. Mange har barn som raskt vokser ut av klærne sine. En måte å kvitte seg med klærne mens du får noe nytt er å holde klesbyttedager med venner.

Selg ting du ikke bruker

Hvis du trenger å øke inntekten litt kan du også selge ting du ikke bruker, for eksempel, online eller på loppemarkeder. Du kan selge alt fra gamle bøker til klær og sko. Hvis du mener at du ikke har nytte av det lenger, kan det være at andre kan nyte det. Det er mange portaler på nettet hvor du kan kjøpe og selge brukte elementer.

Carpool eller dele bil

Du kan også dele dine transportutgifter. Derfor er uber så enormt populært!

Bytt tjenester

Så kona di er en kløpper på å sy og du er en god murer. Naboen har en snøfreser og kona hans er en jaevel på selvangivelser. Ser dere hva vi mener? Nysydde etter mål gardiner mot en måned tilgang til snøfreseren. En ny grill imot at nabokona hjelper med selvangivelsen. Her er det virkelig rom for å spare penger. Bruk venner og nettverk. Ikke vær redd for å foreslå en “bytte-handel”.