Spar penger på bilen din

Som med all personlig økonomi, jo mer kostnadsbesparende tiltak du vedtar nå, desto mer penger sparer du. Mens potensielle besparelser vil variere mye avhengig av din personlige situasjon, er det noen av de beste stedene å begynne å spare penger på bilutgifter.

Trinn 1: Hvordan spare penger på nye bilkjøp. Annet enn å kjøpe et hus, er nye bilkjøp noen av de største enkelttransaksjonene de fleste gjør alene. Dessverre er de også noen av tilbudene som oftest ikke er gjort i kjøperens beste interesse. Før du kjøper en ny bil, begynn med å lære om de 5 største feilene du må unngå når du kjøper en bil. Når du har kjent deg med de vanlige bilkjøpsfeilene, sjekk ut disse mulighetene for å spare penger på kjøpet.

Kjøp en god bil

Kjøp en god bil og behold den i fem til syv år. Potensielle pengerbesparelser vil kunne være opp til tosifret beløp. Når du kjøper en ny bil, bør du vurdere mindre modeller. De er ofte billigere, og fordi de er lettere, blir de vanligvis bedre bensin kjørelengde. I tillegg er forsikring billigere.

Når du kjøper en ny bil, bør du vurdere hvilken innvirkning de ulike alternativene har på drivstofføkonomien. For eksempel, ofre du flere miles per gallon når du bruker air condition på motorveien og enda mer i stop-and-go trafikk; automatiske sendinger får omtrent 5 mpg mindre enn manuelle girkasser; seks-sylindrede motorer får ca 4 til 5 mpg mindre enn fire-sylindrede motorer.

Spar penger på å vedlikeholde bilen

Etter det første kjøpet har du kostnaden for din månedlige betalinger og bensin for å ta hensyn til. Hvis du følger vår første råd (kjøper en god kjøretøy som holder den i flere år), vil du utvilsomt også løpe inn i bil vedlikeholdskostnader. Men det er også pengerbesparende muligheter her.

Hold bilen riktig innstilt. En dårlig innstilt bil bruker mellom 25% og 33% mer bensin hvert år. Bytt olje- og oljefilteret i bilen hver 3.000 miles, uansett hvor ofte brukerhåndboken din anbefaler. Hyppigere oljeforandringer er den viktigste fordelen ved å forlenge levetiden til motoren din. Gode billån finner du her. Lykke til!