Spar tid på å finne ditt boliglån

Det tar mye både tid og ressurser å kontakte mange banker for å be om tilbud på boliglån. Alternativt kan være å benytte vår gratis netttjeneste som innhenter lånetilbud for deg. Dette er helt uforpliktende og vil spare deg for mye jobb. La bankene konkurrere om deg som kunde og velg det tilbudet som passer best for deg. Å ta opp et boliglån er noe som vil påvirke din økonomi i lang tid. Derfor er det smart å ta seg god tid og vurder nøye de tilbudene du får fra de ulike bankene. Dette lønner seg i lengden!

Alle de bankene du finner på vår side er norske, trygge banker. Det er ikke noe lureri her på vår side. Å benytte vår tjeneste er 100% uforpliktende. Kun en tjeneste for deg så du kan spare tid og penger.

Sammenlign rente og nedbetailng enkelt og greit

Nordmenn flest er svært trofaste mot sin faste bank. Ofte har de kontoene sine der i årevis og dette er og et naturlig valg når de skal søke boliglån. I mange tilfeller er dette et godt valg, men det kan lønne seg å bruke litt tid på å sjekke rentene hos flere lånetilbydere. Dette kan, potensielt, spare deg flere tusen i året. Det er overraskende mange lånemuligheter på markedet, og det dukker stadig opp nye.

Spesielt er banker som kun har en tilstedeværelse på nett kommet sterkt de siste årene. Disse bankene er mest kjent for forbrukslån, men noen av dem kan og tilby større lån. Til tross for at det kan føles litt upersonlig, er tjenesten den samme. Før du går til din nåværende bank for boliglån kan det virkelig lønne seg å ha et godt sammenligningsgrunnlag.