Spare tips for førstehjemskjøpere

Spare tips for førstehjemskjøpere. I dag snakker vi om de av dere som sparer til et hjem. Deres første hjem. I Norge i dag er det vanskelig for unge å kjøpe hjem. La oss se på hva som kan lette prosessen.

1.Budsjetter

Forbered et budsjett og hold deg til det. Unngå å bruke på uønskede varer og impulskjøp, da denne typen utgifter forsinker drømmen om å eie ditt eget hjem. Åpne en egen bankkonto, ideelt sett en sparekonto med gode betingelser. Vi anbefaler at du setter opp en automatisk overføring for hver lønningsdag. Slik får du snart en konto som blir fetere og fetere.

2.Ikke overdriv kredittkortbruk

Vi vet det er veldig lett å benytte seg av kredittkort. Alle har vi opplevd en liten kredittkortkrise. Betal dine kredittkort og eventuelle personlige lån eller leieavtaler. Redusere eller eliminere disse gjeldene vil hjelpe deg med å øke din låneevne. Gjeld er gjeld enten det er på kredittkort eller andre lån. Gjeld vil holde dere tilbake.

3.Spar, spar, spar

Registrer og analyser utgiftene dine over en måned for å avdekke muligheter for besparelser. Skriv ned alt, inkludert for eksempel kaffe, drosjer, gaver og måltider ute. Disse daglige utgiftene kan legge på seg over tid. For eksempel kan to take-away kaffer om dagen koste opp til 500 kroner i måneden. Penger som kan legges til å spare for et innskudd for ditt første hjem i steden.

4.Kjøp på tilbud

Se etter gode tilbud tilbud. Disse kan være tilgjengelige fra mange tjenesteleverandører. Fra å handle på et billigere supermarked til å kombinere all forsikring med bare en forsikringsselskap.

De ekstra kostnadene alle glemmer å spare på kan tjene deg på lang sikt. Når det kommer tid til å gjøre et tilbud på en eiendom og flytte, er det en rekke tilleggskostnader som ofte blir glemt. Noen av gebyrene for å se etter er byggekontroll avgifter, skadedyr inspeksjoner, advokat / transport avgifter, lån søknad og eiendom verdivurdering avgifter, samt andre avgifter. Vi ønsker lykke til.

Flytte kostnader kan også legge opp, for eksempel fjerning av møbler, rengjøring, forsikring for bygging og innhold, strøm, telefon og internett etc.