Sparetips for nybakte foreldre

Sparetips for nybakte foreldre. Babyer er like kostbare som de er søte. Lommeboken din begynner å kjenne det allerede lenge før englebarnet har kommet til verden. Så det er veldig viktig å være tidlig ute med økonomisk planlegging. Jo før jo bedre og jo bedre rustet dere er før fødselen jo bedre.

Vi vet at det ikke er noe du vil tenke på når du venter en ny verdensborger. Men, for eksempel livsforsikring kommer øverst på denne listen – og med god grunn. Dessverre vil ett av 29 bar miste en forelder før de fullfører sin utdanning. Så du kan se hvor viktig det er å vurdere den økonomiske effekten hvis det verste skulle skje.

Andre sparetips

Mange kjører på med tradisjonelle rosa for piker og alt i blått for gutter. Ikka bare er det gammeldags i 2018, men du kan spare på ikkeå gå for klisjeene.

Det er ingen grunn til at gutter ikke kan ha rosa og jenter kan ikke bære blå. Men hvis det betyr noe for deg, og du planlegger å få flere barn, invester i flere kjønnsnøytrale farger som grønn og gul etc.

Det er ofte sagt at bruke mer tid på å spille med innpakningen enn selve gaven. Mange vil ønske å kjøpe en gave til babyens første bursdag. Men du trenger ikke å bruke en formue på en gave for å gjøre dem lykkelige. Det er hvor mye moro de har med dem, ikke prislappen som teller.

Ikke over-shoppe

Selv om kampanjer kan være fristende, kan du prøve å ikke gå over bord. Når du handler, spør deg selv om du virkelig trenger de små Ugg støvlene, broderte bleier eller eller en baby hengekøye. Tross alt, babyer vil ha kos og oppmerksomhet, ikke luksuriøse antrekk.

Hvis det er din første graviditet, vil du sannsynligvis være litt overveldet og tenke på hvilke ting du måtte trenge. Men hvis du ikke er forsiktig, kan du ende opp med å kjøpe en hel last av utstyr du aldri vil bruke før nestemann kommer til verden.

Vi ønsker lykke til på Lånepenger24.no!