Sparetips for påska 2018

Sparetips for påska 2018. Å fylle en påskekurv trenger ikke å tømme lommeboken. Bruk disse tipsene for å spare på alle dine påske-innkjøp. Vi ser på kjærringråd som kanskje kan spare dere noen slanter denne påsken.

Våre beste påske sparetips

Gjenbruk kurver for fine Påskkurver

Alle barna gleder seg til en fin påskekurv. Deretter bruker du dem år etter år. Det vil spare deg for penger, og bli en fin tradisjon for familien din. Husk å spare på gress eller høy. Det kan også brukes på nytt. Bare la den bli til neste år.

Gavekort

Ikke alle setter pris på så mye søtsaker. Av hensyns til folks diett etc er det aldri feil med et gavekort. Et åpent gavekort er tingen hvor ingen blir ubekvem. Faktisk viser kundeundersøkelser at gavekort er en av de gavene nordmenn setter mest pris på.

Påskeegg og andre snacks

Det er plenty av muligheter for å unngå kjempedyre påskeegg. Sjekk ut nettet for et vell av tips og oppskrifter på hjemmelaget påskesnacks. På nrk sine sider er det noen virkelig lekre påskegodt oppskrifter i øyeblikket. Rosiner og nøtter er sunt og godt. En mandarin er bedre enn en snickers.

Kjøp ting dere trenger

Å bruke penger på søppel er ikke en god bruk av penger (selv om det er billig søppel), så fokus på å fylle barnas kurver med ting de trenger. Skismurning, solbriller, SPF leppebalsam eller en ny lue er alle gode alternativer denne tiden av året. Hobby rekvisita er en annen vinner.

Spar til neste år

Påskevarer går vanligvis 50% av dagen etter påsken. Tips: Ikke vær redd for å kjøpe neste års godteri under salget etter ferien. Hvis du sjekker utløpsdatoen, vil du sikkert finne de faller bra etter neste påske. Vi håper disse tipsene kom deg til gode. Skulle dere ville behøve å låne penger på nettet i forbindelse med påsken kan dere finne all informasjon her. Vi har spesialisert oss på norske lån.