Ta opp et forbrukslån til et drømmecruise i off-sesongen

Mange drømmer i disse snøfylte vinterdager om krystallklart hav og palmer på hvite sandstrender. Lei av norsk vinterkulde og snømåking?

Ta opp et forbrukslån på alt mellom 10.000 til 55.000 kroner her via vår oversikt over norges beste lpneformidlere. Send søknader helt uten forpliktelser og se hvilke cruise-deals du kan finne.

Ikke fly den samme dagen du setter seil

Få ferien din startet minst en dag før cruiset ditt ved å bestille et hotellrom i nærheten av skipet. På den måten trenger du ikke å svette ut mulige flyforsinkelser eller trafikkorker som kan hindre deg i å komme til bryggen i tide. I stedet kan du nyte en avslappende morgen og deretter komme til skipet i god tid avslappet og klar til å nyte cruise.

Planlegg utflukter på forhånd

Du har bare en dag til å se de fleste havnene. Det betyr at du ikke vil kaste bort tid på å komme opp med en god plan på forhånd. I stedet plukk opp veiledningsbøker eller gjør noen elektroniske undersøkelser for å bestemme alternativene og hva du vil være mest spent på å se. Finn ut hva du vil se i hver port før du går hjem. Det vil spare deg tid og stress under cruiset.

Lån til reisekassen – Book på egen regning

Kanskje dere har godt nok råd til å booke seilaset. Etter at cruiset og fly er betalt derimot, kan det hende du ikke hat mye igjen i reisekassen. Et smålån på ekstra tusninger kan du gjøre så lenge du har internett. Du kan toppe opp med din BankID og ha ekstra på kontoen innen timer. Kan være en god nødløsning.

Siste tips:

På den første dagen i et cruise vet du aldri nøyaktig hvilken tid bagasjen din blir levert til rommet ditt. Pass på å pakke flip-flops og badedrakter i din bæreveske. På denne måten, så snart du går på skipet, kan du begynne å nyte bassenget selv før hytta er klar eller bagasjen din blir levert.