Ta opp et lån og start å sykle

Kom i form. Du kan sykle i disse dager uansett vær. Alt kommer an på utstyret. Men riktig utstyr og riktig sykkel er alt mulig. Og visste du at du kan spare opp til 4000 kroner i måneden? Bytt bil og offentlig transport mot en kvalitetssykkel og du er i gang. Ikke bare kan du tjene gode penger, du vil også komme i form. Og hvilken form! Sykling er en av de aller beste all-round treningsformene. Før du vet ordet av det vil du oppleve at kondisen er mye bedre.

De fleste av oss ønsker både å spare penger og å komme i god form. Her slår du to fluer i en smekk. Ved å bytte ut firhjulingen med en tohjuling er det gode penger å spare. Sykkel er et fantastisk bra framkomstmiddel i regn og sol. Snart suser du til jobben og kommer fram fresh og våken. Ta farvel med parkeringsbøter og dyre parkeringshus.

Søk om lån til sykkelutstyr

Fordelen med forbrukslån er at du ikke behøver å oppgi hva du skal bruke pengene til. Sykkel er ikke det eneste du trenger. Kanskje har du penger til selve sykkelen selv. Det er flott. Men har du råd til det utstyret som trengs i norske forhold?

Et forbrukslån på 10.00 kan dekke alle ekstrating du trenger. Dette er en liste ivrig syklist og nrk journalist Morten Karlsen anbefaler

Ekspertens tips til deg som vil sykle til jobben

  • Bruk i hvert fall 4000 kroner hvis du kjøper ny sykkel.
  • Kjøp sykkel med skivebremser, bagasjebrett og brede skjermer.
  • Hybridsykkel om sommeren, terrengsykkel om vinteren.
  • Hjelmen bør se bra ut.
  • Klikkpedal og sykkelsko er lurt.
  • Ikke bruk t-skjorte av bomull når du sykler, hvis du ikke har dusj på jobben.

Finn riktig lån for riktig sykkel her. Sammenlign lån fra de beste norske bankene.