Ta opp lån og opplev nyttår to ganger!

Ta opp lån og opplev nyttår to ganger! Hvis nyttårsaften er noe du alltid liker å feire, hvorfor begrense deg til bare en enkelt årlig dose av det? Og hvis du har lyst til å se 2018 komme to ganger samme dag har vi turen for deg. Det kan bli en dyr affære, men det er fullt ut mulig. Mange har denne spesielle nyttårsfeiringen på sin “bucket list”. Med vår side er du i en perfekt situasjon for å sjekke ut om du har råd til denne over the top feiringen.

Du kan låne opp til 50.000 kroner i forbrukslån på dagen. Sjekk ut våre forslag og la deg inspirere. Snakk med venner eller partner om å gjøre 2017-2018 helt ekstraordinær. Det er bare nyttårsaften en dag i året. Hvorfor ikke oppleve det hele to ganger.

2 alternative reiser for 2 nyttårsfeiringer

New Zealand og Cookøyene

New Zealand er et av de første landene som er vitne til det nye året. Men Cookøyene, som kommer under Wellingtons jurisdiksjon, er blant de siste delene av planeten for å høre denne avgjørende tikkingen av klokken – sitter i Sør-Stillehavet på motsatt side av den International Date Line.

Sverige og Finland

Europa er fylt med merkelige og ofte ukjente tidsgrenser. En av dem går langs grensen mellom Sverige og Finland – noe som betyr at de to halvdelene av en bestemt by i Lappland bor en time fra hverandre. Kjent som Karesuando på den svenske siden av den nasjonale linjen, og Karesuvanto på den andre. Det er et kaldt sted for å hilse på nyttår i to runder. Finland er to timer foran Greenwich Mean Time, Sverige bare en. Det betyr at besøkende kan si hallo til 2017 på østbredden av elven Muonio, så spasere over broen til Sverige for å gjenoppleve den siste timen av 2017 for en siste gang.