Tilbakeblikk på 2018

Nå som 2018 er over vil vi ta noen tilbakeblikk på året som har vært. Som tidligere år har vi forsøkt å dekke relevante temaer våre lesere vil kunne dra nytte av. Alle vet vi fra media at mange, spesielt unge, havner i en uheldig, nedadgående spiral. Derfor har vi regelmessig skrevet om hvordan man kan spare og hva man skal tenke over før lånesøknaden sendes. Vår redaksjon leser finansielle blogger og alt vi kommer over av finansielle nyheter som inspirerer oss. Alt mens vi tilbyr lesere en mulighet til å benytte finansielle tjenester som forenkler låneprosessen.

Bitcoin Lån

Alle mulige informative artikler om alt fra Bitcoin til sms lån knyttet til det å ta opp forbrukslån. Enkelte dager har vi fokusert på enkle oppskrifter for bedre økonomi alle kan følge. Refinansiering er noe vi har forsøkt å spre informasjon om. I veldig mange tilfeller vil et refinansieringslån kunne redde deg ut av gjeldsfella.

Vi fokuserer på sunn privatøkonomi

Hovedbudskapet på våre sider skal være at man aldri skal låne over evne. Og at det ikke lønner seg i lengden å benytte kredittkort overtrekk som en del av husholdningsøkonomien. Mange artikler er guider og tips på de tema du trenger å tenke på når du tar på deg gjeld.

Mye av fokusen vår har vært på både nyttig og informative artikler for å lære nordmenn mer om personlig økonomi. Vi snakket mye om hvor viktig det er å budsjettere. Et godt budsjett er selve grunn-stenen for sunne finanser. Banken vil med en gang vurdere din betalingsevne basert på hvor ryddig økonomien din/deres er.

Godt nytt år!

Vi vil benytte anledningen til å ønske alle våre lesere et godt nytt år i 2019. Uansett hvilken økonomisk situasjon du befinner deg i akkurat nå kan det alltid bli bedre! Kanskje dette er året dere tar det cruiset dere alltid har drømt om. Eller kanskje dette er året dere endelig får nedbetalt boliglånet deres! Til alle der ute ønsker vi et godt finansielt år og velkommen til 2019!