Ting du kan selge for å tjene penger i dag

Gamle Barneleker

Din manglende evne til å gi slipp på dine gamle favoritter kan endelig lønne seg. Det er alltid verdt å raide barndommen leketøy samling og ha en rask titt på eBay for å se hva de selger for. Og hvis du har noen av disse lekene, kan du sitte på tusenvis.

Dine gamle klær (vintage)

Hvis du har en garderobe full av klær du aldri bruker, grav dem ut, og se om du kan selge dem på nettet. Du kan da bruke fortjenesten til å sette deg selv i noen nye ting i stedet

Vinkorker (kork)

Kunst og håndverkfavoritter! Hvis du drikker nok av de gode tingene til å bygge opp en samling, får du rundt 10 øre for hver vinkork. For champagnekorker kan du få opp til 50 øre.

Håret ditt

Har du en lang, sunn mane kan du tjene kontanter. Du kan tjene seriøse penger på håret ditt. Flere parykkmakere betaler for hår i deres orginale farge.

Ubrukt parkeringsplass

Har du en privat parkeringsplass, men har ikke en bil? Du vil bli overrasket over hvor mye penger du kan gjøre ved å leie ut parkeringsplassen din. Spesielt hvis du bor i nærheten av sentrum

Kroppen din (for tester!)

Å ta del i prøveprosjekt kan tjene deg i gjennomsnitt på 1000 kroner per dag. Når du registrerer deg for produkttesting, kan nettsteder du få refundert for å prøve nye produkter.

Annonserom på bloggen din

Har du en personlig blogg? Du vil bli overrasket over hvor lett det kan være å få en konstant strøm av inntekter bare ved å selge annonseplass på nettstedet ditt til merkevarer.

Dine bilder

Vi snakker ikke bilder av deg og dine kamerater fulle på stranden i Marbella. Men hvis du har et godt øye og et kreativt hode på skuldrene dine, kan du tjene penger på bildene dine. Du trenger ikke engang et fancy kamera!

Gamle mobiltelefoner

Har du noen gamle telefoner fylt bort i skuffer som du ikke har brukt siden du fikk en oppgradering? Snarere enn å la dem samle støv “bare i tilfelle” du muligens trenger å bruke en av dem (kommer aldri til å skje). Hvorfor selger du ikke den gamle telefonen for penger i stedet?

Vi ønsker lykke til på Lånepenger24.no!