Tips for en rimelig men deilig ferie

Tips for en rimelig men deilig ferie. Vi nærmer oss sommerferie med stormskritt. Mange norske familier har rett og slett ikke råd i år. Skulle det være finansielt mulig kan du alltid ta opp et forbrukslån via våre sider. Her kan kanskje feriedrømmen løse seg. Du kan låne opp til 50.000 kroner på dagen.

For de av dere som ikke kan ta dere råd til et nytt lån har vi samlet noen gode ferietips.

Gode tips for billig ferie

Vær fleksibel

En reise fra mandag til lørdag er ofte til halv pris i forhold til en reise som går fra torsdag til søndag. Vær derfor fleksibel med avreisedatoer. Du vil finne mye billige turer hvis dere kan endre rundt på datoene.

Unngå pakketurer

Det er alltid billigere å bestille fly og hotell hver for seg. Gjør deg selv en tjeneste og bruk tid på å lete fram individuelle tilbud. Sett sammen din egen pakketur og spar masse penger. Bruk resten på ekstra god vin og spennende skskursjoner.

Book i god tid

Bestil din ferie enten i lang tid i forveien eller vent til til aller siste minutt. Reiselivseksperter anbefaler at du booker din reise 9-12 måneder før eller venter til uken før avreise. 5-7 dager før avreise vil prisene på restplasser falle. Mange selskap som driver med charterfly går i panikk og setter ned prisene. Her er det mange kupp å finne.

Ikke vent for lenge

Slå til med det samme hvis du ser et godt tilbud. De gode reise-tilbudene forsvinner veldig raskt. Følg med på morgenen med morgenkaffen. Ser du noe bra skal du bare slå til.

Glem myter

Ikke la deg innbille at noen av de gamle mytene om reiselivsbransjen. Det florerer rygter om at det er billigst å bestille reiser på bestemte ukedager eller tidspunkter. Sjekk heller ut alternative flyplasser. Malmø er ofte et billigere alternativ til København for eksempel.