Trenger du å pusse opp? Ta opp et forbrukslån i dag

Trenger du å pusse opp? Ta opp et forbrukslån i dag. Hvis du har bodd i ditt hjem i rundt 5 år er du sikkert komfortabelt på plass. Og vil trolig ha noen ideer om forbedringer du ønsker å gjøre med eiendommen din. De kan inkludere renovering, landskapsarbeid, renovering, utsmykking, noe med hagen eller hva som helst annet. Det koster litt å pusse opp si et kjøkken eller et bad. Da er det godt å vite at du kan ta opp et hendig oppussingslån. Vi samarbeider med en mengde låneformidlere som kan gjøre drømmebadet til virkelighet. Enkelt og i privatlivets fred kan du sende inn en søknad og motta tilbud fra flerfoldige banker på en gang.

Du bestemmer!

Siden det handler om ditt hjem er det du som bestemmer hva lånet skal gå til. Ingen vil plage deg med spørsmål om hvordan dine lånte penger skal benyttes. I tillegg er selve låneprosessen gjort hjemme-ifra og er helt anonymt. Skulle du ombestemme deg underveis og bestemme deg for å ta kjøkken i steden for bad er det ingen som bryr seg.

Lån mellom 5000 – 50.000 kroner uten sikkerhet. Mange spør oss om dette med sikkerhet. De aller fleste forbrukslån tilbudt i Norge i dag er ikke knyttet til sikkerhet (pant). Selvsagt vil banken ha sine penger tilbake, men det er noe de evaluerer når du sender inn din søknad. Banken vil vurdere din såkalte “betalingsevne”. Når det er gjort vil de vurdere hva du kan låne, om noe som helst.

Krav før du søker

Som nevnt ovenfor vil banken sjekke dine opplysninger og foreta en analyse av din søknad før de tilbyr noe. De har noen fellesnevnere som gjelder for nesten absolutt alle banker.

Du må ha fylt 18 år. Mange banker krever en høyere alder, av og til opp til 25 år. Minimumsinntekt: Ofte er minimumsinntekten satt til 100.000 i året (brutto). Ofte er grensen satt mye høyere. Av og til opp til hele 300.000 kr. Du må ha bodd i norge med egen addresse i minst 3 kalenderår.

Lykke til!