Trenger du en ferie, men har ikke råd?

Slik er det mange som føler på denne tiden av året. Skulle det ikke passe godt å ta en tur ut av steinrøysa til varmere strenger? Ta en pause i mørke tider og ta noen runder golf på solsiden. Men det kan være du ikke har råd. Hva med råd, akkurat nå? Hvis du har en solid inntekt og ryddig økonomi er det ikke noen grunn til at ikke dere kan dra på ferien dere vil ha. Skulle du være i stand til å kunne betale ned dine avdrag er det mange muligheter. Hva med et forbrukslån for eksempel?

Du kan låne opp til hele 500.000 kroner på bare dager. Hvis du oppfyller søknadskriteriene deres. Alle våre lånetilbydere har en mengde forskjellige lån du kan ta opp. Og noe av det beste er at du kan gjøre det hjemme i godstolen. Sammenlign renter og tilbakebetalingsregler og se hva som skjer.

Enkelt å søke om lån til reiser

Faktisk er forbrukslån tatt opp av folk som vil på reisefot nesten like vanlig som lån til ny bil. Skulle bilen være reisefølge, kan det jo være du vil ha et billån. Uansett hva det er du trenger penger til er det ingen som vil spørre deg om hva pengene skal brukes til. Alt de trenger å vite er at du er betalingsdyktig. Hva menes med det tenker du kanskje?

Søknadskrav

De aller fleste banker krever at du er over 20 år og har bodd i norge de siste 3 årene. Skulle du være under 20 er det noen unntak, men ikke mange. Alt du trenger i tillegg er å kunne dokumentere din inntekt. Vanligvis vil banken at du kan bevise en inntekt på 120.000 kroner i året. Minimum. Noen banker har strengere krav enn andre. Lykke til med dine lån og god ferie! Alle våre låneformidlere er helt kostnadsfrie og anonyme.