Trenger du et billån?

Trenger du et billån? Det er ingen maskin som lever evig. I Norge skifter flere og flere over til El-biler viser statistikk. Det er flott at nordmenn er på verdenstoppen når det gjelder miljøvennlig bilisme. Men, det var kanskje et sidespor. Bilen er kjørt, bokstavelig talt. Og du trenger en bil for å komme deg på jobb. Ikke alle har strengt tatt behov for en firhjuling, men i vårt langstrakte land kommer det godt med. Skulle du behøve en ny doning kan det hende du ser etter et billån. Billån er forskjellige fra vanlige forbrukslån, siden bilen er i pant. Du vil se at et billån er relativt likt et huslån, men selvsagt dreier det seg om en mye mindre sum. Hos oss har du en full liste over gode og trygge norske banker som gir ut billån. Alt du trenger gjøre er å sende inn en søknad.

Hvilket billån passer meg

Det kommer an på din livsstil. Hvilken type bil er det du er på jakt etter? Er din gamle bil i god nok stand til å bli tatt inn som bytte? Vil noen betale deg for bruktbilen din? Hvis det bare er en skraphaug, starter du på scratch. Mange faller for fristelsen og kjøper en doning som best passer i MonteCarlo. Ikke bare har slike beist av noen biler en utrolig høy forsikringspremie, de sluker også drivstoff. Har du råd til en Jaguar, trenger du sannsynligvis ingen billån heller. Skulle du vurdere en ny bil vil vi foreslå at du virkelig tenker nøkternt over hva slags type bil du virkelig har behov for. Kanskje en el-bil ikke er så dumt allikevel?

På vår side kan du låne til bil i fred og ro. Send så mange søknader som du ønsker helt uforpliktende. Du binder deg kun når du har akseptert tilbudet. Billån vil normalt behandles innen 48 timer hvis alt er på stell mht din privatøkonomi.