Trenger du et kredittkort øyeblikkelig?

De aller fleste norske forbrukere vil kunne få et kredittkort. Det kreves kun at du er myndig, har lignet til Norge i minst 3 år, og ikke har betalingsanmerkninger. Dette gjør kredittkort til et finansprodukt som er veldig lett tilgjengelig.

Søk kredittkort her hos oss. På nettsiden til Lånepenger24 finner du en lang rekke fristende tilbud om kredittkort. De passer for alle slags forskjellige kunder. Størrelsen på maks kredittbeløp varierer. Det gjør også renter, vilkår og krav til søker. Se deg litt omkring blant våre tilbud. Ser du noe som virker riktig fro deg er det bare å slå til. Hos Lånepenger24.no kan du få innvilget kredittkort på dagen.

En veldig viktig årsak til at kredittkort er så populære er at du kan motta kortet med en gang. Da vil du øyeblikkelig ha tilgang til kreditt. Hos oss er den øvre grensen 150 000 NOK. Det er en sum som kan komme godt med for de fleste av oss.

Du kan søke kredittkort hos mange velkjente selskaper gjennom Lånepenger 24. Vi samarbeider med en lang rekke finansinstitusjoner som byr på veldig godt ansette kredittkort. Ved å se deg omkring her hos oss vil du hurtig og enkelt kunne sammenligne forskjellige tilbud. Det vil gjøre deg i stand til å ta kloke valg som forbruker.

Hva om jeg har betalingsanmerkninger?

Hos oss kan du ikke søke om kredittkort med betalingsanmerkning. Det vil si at vi ikke formidler kredittkort for kunder som har vært utsatt for inkasso eller har misligholdt lån tidligere. Det finnes mulighet for å ta opp lån selv om du har havnet i en slik situasjon. Hvis du leter litt online vil du kunne selskaper som byr på løsninger nettopp for denne kundegruppen.

Det som er viktig å huske på her er at det kun er verdt å vurdere å ta opp lån eller søke om kredittkort med betalingsanmerkninger hvis du har fått orden på økonomien, og er helt sikker på at du vil være i stand til å gjøre opp for deg. Det understreker vi fordi slike lån vil være noe dyrere enn lån til kunder som har plettfri betalingshistorikk.