Trenger du et lån er det gjort på 1-2-3

Alle har vi noen gang behov for et lån. Det kan være mange årsaker til det. Det kan være man er mellom to jobber. Noen ganger streiker bilen og du innser at det må kjøpes en ny en. Kanskje du ikke engang vil kunne få noe, men heller må betale skrapavgift på gammelbilen. Kjøkkenet trenger ny oppvaskmaskin. Ofte er det bare fordi det er en dårlig måned. Dette kalles på folkemunne “kriselån”, og heldig finnes det mange av disse. Enten du trenger 500 kr via et enkelt SMS lån eller et mindre forbrukslån.

Andre situasjoner hvor det kan trenges et lån er større og mer viktige lån. Da snakker vi om bil, hus eller båtlån for eksempel. Slike lån kan fortsatt raskt ordnes. På vår side kan du søke og sammenligne lån fra en rekke lånetilbydere. En søknad er ikke bindende og du kan sende så mange du vil.

Finn det beste lånet her

Er du på jakt etter enten det ene eller det andre typen lån er du på riktig side. Alle de bankene du finner på vår låneguide vil gi deg deres aller beste tilbud. Derfor er sammenligning så viktig. Vi anbefaler alltid at du/dere sammenligner tilbud fra iallefall 3 banker før dere tar en beslutning. Å holde oversikt over hvilke banker som tilbyr dere best mulig rente og nedbetalingsbetingelser er hva det handler om. Slik kan dere spare tusenlapper på lang sikt.

Lån opp til 50.000

Ingen vil legge seg opp i hva du/dere vil benytte lånet til, med mindre dere søker et spesifikt lån. Er det et boliglån eller båtlån vi snakker om er banken interessert i sikkerhet. Skulle du ta opp et “vanlig” forbrukslån er det ikke noe krav om sikkerhet. Du kan søke og ta opp forbrukslån på alt fra 5000- 50000 kroner. Sjekk ut våre artikler om god personlig økonomi. Her kan du få svar på mange av dine spørsmål vedrørende lån på nett.