Trenger du forbrukslån er dette riktig sted

Skulle du være en av de mange nordmenn som søker lån er du selv sikkert klar over at du ikke er alene. Mange nordmenn søker om lån på nett hver eneste dag. Mange er forsiktige med å legge ut sine personlige data på nett, men i dag er det ikke noe skygge fra. Med lovpålagte brannmurer, sikkerhet etc er det ingen tvil om at det å ta opp et forbrukslpn eller annet lån på nett er trygt.

Alle forstår konseptet bak et lpn. Tilbudstjenester som vår side tilbyr ganske enkelt enkel og grei informasjon. Vårt mål er selvsagt å tjene penger, men vi vil også yte en god service!

Derfor velger så mange nordmenn låneformidlere som oss

Du trenger et lån. Hvorfor er opp til deg, men du har bestemt at det du trenger er et lån. Så hva er neste steg? Skal du gå til hver eneste bank i byen og sitte gjennom lange intervju og numbercrunching? Nei, dette har faktisk ikke folk flest tid til. Derfor har vi laget denne servicen for folk på jakt etter et godt lån. Ikke bare det første og beste lånet man kan ta opp, men det som faktisk passer.

Tjenesten vi tilbyr er å sette deg i direkte kontakt med lånetilbydere som jobber direkte med flere banker. Deres oppgave er å kvalifisere deg som lånetager og samle tilbud fra flere låneinstitusjoner. Fordelen for deg er fleksibilitet, anonymitet og sammenlikningsgrunnlag.

Anonymitet og valgfrihet

Sett deg et budsjett og send en eller flere søknader. Du skal se opp for viktige tall som for eksempel rente og nedbetalingstid. Du bør sammenligne i det minste 4 lånetilbud når du er i gang. Skal du låne 5000 eller 40.000 kroner vil du vite hva du skal betale for det, eller hva? Husk at alle søknader er 100% uforpliktende. Norges aller beste låneformidlere er representert på våre sider. Hos dem er du i trygge hender. I tillegg til å videreformidle disse tilbyderene er vi også et vell av artikler og info om personlig økonomi.