Velg riktig lån og du vil spare mye

Forbrukslån er mye i media i det siste. Men det vi glemmer er at alle har valget selv. At markedet er fylt med forbrukslån er en reaksjon på markedet. Mange har nå mulighet til å ta opp lån hvor det er umulig i tradisjonelle banker. Hvis du ønsker du et forbrukslån du kan styre helt fritt er det ditt valg. Målet er at du får de midlene du trenger der og da. Og kan du betale tilbake er det vel ingen grunn til at du ikke skulle.

Mange av disse bankene har sitt hovedfokus på det de kaller fremtidens forbrukere. Vi har mange tjenester hos oss som alle er opptatte av å snakke med kundene sine for å forstå deres behov. De vil tilby det aller siste innen nyskapende, fleksible banktjenester. Forbrukslånsmarkedet vil neppe gå ned. Mange nordmenn trenger denne tjenesten.

Du kan låne opp til 500.000 kr.

Lån på nett stiller heller ingen krav til hvordan du skal bruke lånebeløpet ditt. Ingen bryr seg om hva du skal bruke pengene til. Med et fleksibelt lån hos vi får du en lånekonto med en øvre grense for hva du kan ta ut som lån. Du betaler renter og avdrag kun på det du bruker, og nedbetalingen er fleksibel.

Send en eneste søknad og de bankene som vil sender deg tilbud. De gir deg det som kalles en fleksibel nedbetalingstid. Dette kan være en svært gunstig løsning dersom du ønsker full frihet på lånet ditt. Med denne strukturen har du ingen fastsatt nedbetalingsperiode. Skulle du være på utkikk etter refinansiering er dette svært enkelt nok. Samme gjelder kredittkort.

Refinansiering is the new black

Skulle du velge å refinansiere hos banken kan den lave renten gi deg bedre økonomi. Her får du nemlig muligheten til å betjene lånet/ene med det du har tilgjengelig. I en vanskelig gjeldssituasjon vil dette være svært positivt for mange låntakere. Vi ønsker lykke til!