Venter dere en ny verdensborger er det lurt å planlegge økonomien deretter

Det er både nervepirrende og utrolig spennende å vente en ny verdensborger. Du vet du går måneder av søvnløshet og at det vil være en påkjenning å orientere seg i en helt ny verden med et spedbarn som trenger dere en hver time av døgnet. Mange planlegger for veldig mye, bortsett fra finansene. Å bli foreldre er ikke bare en utfordring for forholdet, siden mange småbarnsforeldre sliter med overgangen fra et romantisk parforhold
til nybakte foreldre- økonomien vil belastes i tillegg. Men med litt god forberedelse og sunt bondevett når det kommer til deres personlige økonomi, kan du være forberedt på alle bauger og kanter.

Her er noen finansielle tips til dere som venter en liten som kan gjøre overgangen så smidig som mulig

Hva du kan tenke over finansielt i ventetiden

Sett av fast tid hver måned, uten unntak, for å diskutere og ta status finansielt.
Det er en stor utfordring for et par å finne tid til å sitte ned for noe som helst, men en fastsatt session for å diskutere finanser kan ta så lite som en halvtimes tid! Kanskje dere kan hygge dere med et glass vin eller en film etterpå! To fluer i en smekk!

Vær oppmerksom på at strøm og vann-regninger vil stige betraktelig

Et ekstra rom å holde godt og varmt. Veldig veldig mange bad! Dere har kanskje tidligere vært raske dusjere selv, men badetid med barnet er en av dagens høydepunkt. For ikke å snakke om hvor mange ekstra runder vaskemaskinen vil kjøres. Nærmest non stop.

Du kan tjene mye på å finne de aller beste tilbudene på bleier

Bleier er en av de aller største regelmessige utgiftene så uansett om du velger den økologiske ruten med hjemmebleier som vaskes om og om igjen eller benytter dere av tradisjonelle bleier er det en enorm utgift.