Verdt å vite om du har en Skrill konto

Verdt å vite om du har en Skrill konto. Den populær betalingstransaksjonstjeneste som er mye brukt av online kasinoer og iGaming-industrien, Skrill, har delt en viktig oppdatering. Dette gjelder noen endringer av deres vilkår og betingelser. Dette er info som vil være ganske nyttig for brukerne av skrill i Norge i dag.

Endringene, som tredde i kraft i mars 2019, er knyttet til brukernes Skrill-kontoer og vilkårene som styrer tjenesteforholdet til brukerne. To viktige aspekter er Skrill Service Avgifter og Oppsigelse eller Suspensjon av Skrill konto.

Kommisjon og suspensjon

Den førstnevnte vil fortsette med følgende, referert i Skrill-kontoens bruksvilkår og som angitt der:

“Din Skrill-konto er gratis for personlig bruk så lenge du logger inn eller foretar en transaksjon minst hver 12. måned. Hvis du ikke gjør dette, vil en månedlig servicegebyr på EUR 5,00 (eller tilsvarende) trekkes månedlig fra midlene i kontoen din. ”

Nye regler er introdusert

Den sistnevnte Skrill-kontoopphengsvilkårene justering, sier at Skrill nå kan “suspendere eller avslutte din Skrill-konto uten varsel. Kun hvis vi har grunn til å tro at en annen Skrill- eller NETELLER-konto som er holdt av deg, har blitt brukt til enhver svindelaktivitet, penger hvitvasking, finansiering av terrorisme eller annen kriminell aktivitet. ”

Leter etter konstant forbedring

Det nye året starter på samme måte som den gamle endte for denne pengeoverføringsmetoden.

I desember ble den oppdaterte internasjonale pengeoverføringstjenesten lansert med null overføringsgebyr og ingen valutamarked. Tjenesten, som er tilgjengelig for eksisterende og nye kunder, gjør det mulig for dem å overføre penger til bankkontoer og mobile lommebøker til midtmarkedet valutakurs og ingen overføringsgebyr overhodet.

Skrill er ikke alene

Som en bankmetode med begge øyne på dagens digitale trender, er Skrill åpen for å omfavne krypto-currency. Da kommer de i selskap med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin og andre.

Denne utvidelsen ble annonsert via sosiale medier, med denne meldingen: “Vi er veldig glade for å kunngjøre XRP har blitt lagt til i listen over kryptokurver du kan kjøpe og selge med Skrill. Takk til alle som har spurt om Ripple. Det er her!”