Vi gjør selve låneprosessen til en lek

Hvis du tenker på å kjøpe noe nytt du trenger eller strever en måned for å få endene til å møtes er du på siktig side. Vi forsøker å tilby våre lesere en portal som gjør det hele til en lek. Selvsagt skal man aldri spøke om finanser. Men når vi sier at selve søknadsprosessen er en lek er vi ikke langt ifra.

Som lånetaker er det ikke bare bare. Hva vet du om de forskjellige bankenes tilbud, egentlig? Hvordan vurderes din betalingsevne i stående stund? Ikke mange museklikk unna vil du vite mye mer. Hvem er villig til å gi deg et lån uten sikkerhet og hvilke banker har høyest rente? Med en sammenligning og ved å la bankene kjempe om deg, vil du kunne spare hundrevis om ikke mere.

Sammenlign og velg selv

Tjenesten vi tilbyr dere er å kunne sammenligne. Hvorfor er sammenligning av lån så viktig, spør du deg selv? Fordi du kan finne det billigste lånet for deg/dere er svaret. Med våre sammarbeidspartnere er det enkelt og greit å finne det billigste lånetilbudet. Vi anbefaler at du investerer litt tid og energi i din søkeprosess. Minimum 4 banker burde du sammenligne tilbud fra. Enkelte av våre formidlere har opp til 15 banker din søknad sendes til. Hvor mange du får svar fra avhenger av din såkalte kredittverdighet. Eller på godt norsk: Kan du betale tilbake på lånet ditt eller ikke.

Minimumskrav før du søker

Det er enkelte fellesnevnere for alle banker før de er interesserte i å gi deg ditt lån. Og alle har vi lest i media om katastrofetilfeller. De aller fleste norske lånetagere havner ikke i gjeldsfella. Selvsagt, som med alt annet, er det enkelte som ender i grus. Derfor har bankene i dag systemer på plass som gir dem en god ide om din betalingsevne.

Har du inkassokrav eller mange overtrukne kredittkort vil de vite om det umiddelbart etter at du sender slknaden. Selve prosessen for banken er relativt enkel da alt er automatisert.