Vi tester: Polar Lån

Som sedvanlig sørger vi i redaksjonen for å kvalitetssikre alle lånetilbydere vi fremmer på vår side. I dag tar vi en nærmere titt på Polar Lån. Dersom du ønsker å søke om lån både raskt og sikkert er Polar Lån et flott alternativ. Ikke bare kommer deres lån på konto veldig raskt, men de har ingen skjulte avgifter.

Det kan vi godt like. Hjemmesiden er brukervennlig og du behøver bare å oppgi hvor mye du ønsker å låne og hvilken tilbakebetaling du ser for deg. Du kan bruke alt fra 1 år til 15 år på å nedbetale ditt Polar Lån.

Polar Lån gir nordmenn lån på alt fra 10.000 til 100.000 NOK. Reklamen på Polar Låns sider sier at de har en fast lav rente på 6.9%. Vår erfaring sier at dette er relativt bra for forbrukslån generelt. Effektive rente er fra 7,9 % – 22,25%.

Polar Lån gir deg svar på dagen

Hos Polar Lån får som regel svar enten i løpet av dagen eller i verste fall dagen etter. Blir din søknad innvilget vil din konto bli toppet opp veldig raskt. I motsetning til mange andre banker har Polar lån en veldig vennlig og informativ kundesupport.

Siden Polar Lån krypterer all informasjonen du oppgir er det et trygt alternativ for våre norske lesere. Du får deretter ulike tilbud som du selv kan vurdere og eventuelt velge å godta. Dersom du gjør dette så er det bare å signere det du skal og sende dette rett til långiveren. Hele denne prosessen er helt gratis, alle kostnader blir oppgitt, og du kan velge å betale tilbake lånebeløpet akkurat når du vil.