Vi tester: Thorn

Thorn er mest kjent blant nordmenn for hvitevarer, men de tilbyr også lån. I hovedsak formidler Thorn forbrukslån og mindre lån. Søker du lån hos Thorn er nedre aldersgrense 20 år. Flere andre banker opererer med en aldersgrense på 23 år, så Thorn er et populært alternativ blant studenter spesielt. Som så mange andre lånetilbydere vil Thorn nekte deg et lån hvis du har inkasso. Du må også kunne bevise en fast inntekt. En deltidsjobb rekker for å ta opp et mindre forbrukslån.

Har du behov for en ekstra innsprøytning før lønningsdagen er Thorn et enkelt og greit alternativ. Minimum sum du kan låne er 5000 kroner. Er du etter enda mindre beløp kan vi anbefale at du leser mer om SMS lån her på vår side. Velg en kort tilbakebetaling og du vil kunne spare deg renter. Hos Thorn er korteste tilbakebetalingstid 12 måneder. Det er verdt å huske hvis du vil bli kvitt gjelden din raskest mulig.

Renter hos Thorn

I skrivende stund er renten hos Thorn mellom 10% og 24%. Søker du om lån må du være klar over at de vil foreta en kredittundersøkelse. Har du full oversikt over din egen kreditthistorikk skulle ikke dette være noe problem. Har du inkasso vil du som sagt ikke kunne oppta lån hos Thorn. Du kan lese mer om lån med betalingsanmerkninger her på vår side.

Thorn gir deg hurtig svar på din søknad og betaler ut pengene innen kort tid. Thorn er et trygt valg hvis du ikke trenger enorme summer, men bare vil ta opp et lite lån. Vi er ikke imponerte over deres restriksjoner på tilbakebetaling. 12 måneder er dumt hvis du er i stand til å betale tilbake tidligere. Alt i alt skårer Thorn midt på treet hos oss. De skiller seg ikke ut på hverken den ene eller andre måten.