Vil du tjene mer penger i 2018?

Vil du tjene mer penger i 2018? Vi tenkte nok det ville interessere deg. Alle vil vi jo ha en høyere lønn. Er du i den lønnsklassen du fortjener i dag? De fleste av oss vet om vi er underbetalte eller heldige på lønns-fronten. Ikke alle er vi der vi forestilte oss da vi avla universitetseksamen vår. Arbeidsmarkedet i Norge i øyeblikket er tøft. Men det er ikke umulig å skifte jobb heller. Mange andre har byttet jobb i 2018. Det er ikke noe i veien for at du også kan flytte på deg.

Motivasjonen bak jobbytte

Hva er din #1 grunn for å bytte jobb. Er det på tide å ta karrieren opp en grad? Kanskje er du i en jobb du simpelthen er overkvalifisert for. Mange slumper inn i en slags karriere uten å tenke seg om. Langsiktig kan dette ende å bli en blindvei. Er det kanskje på tide å sette seg ned og spørre seg selv “gjør jeg det jeg ønsker i dag?”.

Andre sliter i jobben sin. De føler seg underbetalt og ikke satt pris på. Noen har uutholdelige arbeidsmiljø, ja, enkelte blir rett ut mobbet. I slike tilfeller er det viktig å komme seg videre.

Lån penger i en overgang

Vi kan hjelpe med et raskt forbrukslån på noen dager. Hvorfor skulle du måtte ta opp et lån spør du kanskje. Vel, men ny jobb og karriere er det ofte noen uforutsette kostnader. Noen må anskaffe bil for å nå til sin nye arbeidsplass. Du kan finne all informasjon om norske billån hos oss.

Kanskje den nye arbeidsplassen har en stivere dresscode enn din tidligere arbeidsgiver. Du må kanskje gå til innkjøp av nytt tøy. Mange velger å ta noen uker fri mellom jobbene. Bare for å lade opp batteriene og starte frisk og rask i ny jobb. Et forbrukslån eller et nytt kredittkort kan finansiere dette midlertidig.