Hvordan feire påske på et budsjett

Sett et påske-budsjett

Sannsynligvis det mest åpenbare skrittet for å feire påske på et budsjett er først å opprette et budsjett. Åpenbart kan du være mer eller mindre sparsommelig med budsjettet ditt, avhengig av omstendighetene dine. Men for oss er målet å holde under for eksempel 200 kr for hele dagen. PS! Morsomt faktum, visste du at amerikanere faktisk bruker mer penger på godteri i påsken enn Halloween?

Butikksalg

En god måte å feire påske på et budsjett er å sørge for at du handler inn riktig. Egg er viktig i påsken, selvfølgelig, fordi du kan farge dem og deretter gjemme dem for en påskeeggjakt. I tillegg er nesten alle påske-godteriet på salg et par uker før påsken. Hold utkikk for gode deals.

Dra nytte av kuponger og rabatter

Det er alltid tonnevis med kuponger på påskekrem, så sørg for at du sjekker før du treffer butikken. Plus, kombinere de kupongene med butikksalg, og du vil spare enda mer. Det er utrolig hvor mye du kan spare med f.eks 30% avslag.

Gjenbruk alt

Det er mye lettere å feire påske på et budsjett hvis du forplikter deg til å gjenbruke alt du kan. For eksempel kan du lagre gamle plastegg, lagre det falske gresset, påskekurver, og alt annet som ikke er forgjengelig! I tillegg trenger du ikke å kjøpe påskeutstyr til deg selv og eller barn hvert år. I stedet tenk å bruke gjenbruk av påskeklær og eller kjøpe billige tilbehør til allerede eksisterende antrekk.

Husk å holde ting i sjakk

Selv om vi elsker ferier, er favorittene som påske, uavhengighetsdag, nyttårsaften osv ofte dyre. Vårt råd? Ikke sett dine (eller barnas) forventninger så høyt. Pinterest og sosiale medier er flotte, men de kan få oss alle til å gå litt over skaftet. Fokusen er for mye på små detaljer som egentlig ikke betyr noe. Du kan ha en fantastisk påske uten å blåse opp budsjettet ditt. Bare fordi Stina på sosiale medier har en forseggjort gave eller kreerer håndverk hver dag i påsken, betyr ikke at du trenger å gjøre det. Gjør påske mer om ditt dine kjære. Lykke til vi ønsker på Lånepenger24.no!