En søknadgir deg mange lånetilbud

En søknadgir deg mange lånetilbud. Er du i beita for penger av en eller annen grunn er du kommet til riktig side. Ikke bare er vi en kilde til informasjon om alt som handler om personlig økonomi. Hos oss kan du få hjelp til en av de ting vi nordmenn ikke liker så godt. Å låne penger er et sensitivt tema for de fleste, faktisk. Derfor har vi laget en side som gjør det hele enkelt, anonymt og raskt. Vår side handler om lett tilgjengelige forbrukslån og andre typer lån. Fordelen ved å benytte tjenestene våre låneformidlere tilbyr er mange.

Anonymitet

Først og fremst er alle søknader om lån helt uforpliktende til du bestemmer deg. Når du signerer blir du bedt om BankID, pengene kommer raskt på konto. Du trenger ikke å sitte i kø i en fysisk bankfilial. Det hele skjer helt knirkefritt på nettet.

Spar penger på rente ved å sammenligne

Vi snakker hver dag med lånekunder som benytter seg av nettlån. Faktisk har mange nordmenn allerede prøvd liknende tjenester. Praktisk, raskt og ikke minst kan det spare deg/dere penger i det lange løp. Enkelte av våre formidlere har opp til 13 banker tilnyttet sitt nettverk. Alt du trenger er en eneste søknad. Du vil snart fra svar fra alle de bankene i nettverket som er villige til å låne deg penger.

Sammenligning er essensielt!

Se til at du minimum sammenligner tilbud fra 4 banker. Her er det nemlig mye å spare npr det gjelder renter. I tillegg varierer dine valg når det gjelder tilbakebetaling. Du kan låne alt imellom 1000 kroner (sms lån) eller 500.000 (billån). Enten du trenger et forbrukslån, bil/MC eller andre lån vil du finne det her.

Lær mer om personlig økonomi

Vi har samlet en hel mengde informasjon om personlig økonomi. Lær mer om kredittkort, rente, lån og mye annet som omhandler din økonomi. Se våre tips om hvordann du kan budgetere bedre eller hvordann du kan spare smartere. Følg med i vår nyhetsseksjon eller søk deg rundt på siden vår. Uansett hva du trenger håper vi du finner det.