Gode råd før du tar opp forbrukslån

Gode råd før du tar opp forbrukslån. Ja, hvorfor ikke ta med seg noen gode råd på veien før man signerer noe? Vi er eksperter på norske nettlån, og vi vil dele noen gode råd med deg i dag. Det er fort gjort å miste hodet når inkassokravet dukker opp eller husleia ikke kan betales. Mange vil hive seg på et forbrukslån uten å ta seg litt tid til å sette seg inn i situasjonen.

Hva er egentlig et forbrukslån og hva signerer du på? Har du et budsjett på plass og oversikt over hvor mye du har råd til å låne er det bra. Skulle du ikke ha det er det lett at man låner feil. Med det mener vi at det fort kan lånes for høy sum for eksempel. Eller rett og slett med lite fordelaktige betingelser.

5 tips før du tar opp lån

Vi har samlet noen av de beste rådene vi kan gi deg som vurderer forbrukslån på nettet. Når du har tatt rådene i betraktning vil du lett finne tilgang til lån på vår side. Men, vi vet iallefall at du har tenkt over beslutningen. Lykke til! Før du tar opp forbrukslån:

Full oversikt

Du må vite akkurat hvor du står finansielt i øyeblikket. Hvordan står det til med eventuell annen gjeld? Hvor mye har du disponibelt hver måned? Det er alfa og omega å vite innskudds-poster versus innskudds-kilder på dette tidspunktet.

Budsjett, Budsjett, Budsjett

Alle voksne mennesker med god personlig oversikt har et budsjett. Et ganske enkelt husholdningsbudsjett. En av de største fordelene ved et slikt budsjett er at man kan justere utgifter som er for store. Man kan også se hvor mye man kan spare.

Sammenlign tilbud

Vår side er tilgjengelig for deg som vil se etter det beste mulige tilbudet. Sammenlign minimum 3, helst flere, banker før du/dere signerer et tilbud. Å søke er nemlig helt uforpliktende.

Rente

Du må alltid se hva renten ligger på. Dette vil variere fra bank til bank.

Tilbakebetalingstid/Sum

Hva er det sannsynlig for dere å betale tilbake i månedtlige avdrag? Selv om det er billigere enn overtrekk på kredittkort kan renten på forbrukslån også fort balle på seg.