Hva du benytter lånet på er opp til deg

Mange gruer seg om å be om lån fordi de ikke vil snakke om det. Ikke alle føler seg like komfortabel med å dele informasjon av personlig natur. Og hva er ikke mer personlig enn egen økonomisk situasjon Derfor kan vi glede mange tror vi når vi forteller det vi vil fortelle.

De aller fleste banker i dag som tilbyr forbrukslån spør ikke. Nettopp – de bryr seg rett og slett ikke om hva det er du vil bruke lånet til. Alt som trengs fra deres side er en kredittvurdering. Du må selvsagt også være myndig med en fast inntekt. Ja, så enkelt er det faktisk.

Du kan låne til det du vil

Hvis banken finner det slik, kan du låne opp til 50.000 kroner. Helt uten å avsløre hva eller hvorfor du trenger penger. I ro og mak kan du sammenligne solide norske banker på vår side. Sammenlign de forskjellige tilbudene du mottar. Selvsagt er disse tilbudene helt uten forpliktelse. Det er først når du sier ok at det blir bindende.

Vi behøver alle litt ekstra fra tid til annen. De aller fleste har en eller annen gang stått i beita. Du har krasjet bilen. Kanskje fryseren tok heden. Samboeren har kastet deg ut og du trenger depositum. Grunnene for å ta opp lån er like forskjellig som vi er.

Lån mellom 500- 500. 000 NOK online

Smålån aka forbrukslån er uten sikkerhet. Har du et behov for lån i 100.000-tusen klassen får pipa en annen lyd. Da er det sikkerhet som gjelder. Bare for å ha det klart. Skulle du ikke ønske å oppgi hva du vil benytte lånet på er det begrenset hvor mye du kan låne. Trenger du et stort lån vil det havne i bil eller bolioglån kategorien.