Lån i November for utgifter i Desember

Det er november allerede, og det betyr vi nærmer oss julen med stormskritt. Unektelig kan det virke litt tidlig å stresse over utgifter allerede nå. Men, desember er statistisk bevist som den dyreste måneden for norske husholdninger. Det er i desember at vi havner i gjeld. Derfor foreslår finanseksperter at man allerede i November tenker over hvordan julefeiringen belaster deg/dere.

Skulle du ha mulighet til å komme over den siste måneden i året uten overtrekk, er det flott. Men, mange vil ende opp å ta opp forbrukslån eller lignende i Januar.

Ta opp forbrukslånet i November

En søknad på våre sider tar 5 minutter og du vil få tilbud om lån fra flere lånetilbydere på en gang. Selv velger du det lånet som gir deg de beste betingelsene. Pengene vil være på konto innen dager, i andre tilfeller timer!

Start med ting som for eksempel julekalender. Mange familier har som tradisjon at barna får hjemmelagede julekalendere. Disse kalenderne skal også fylles med en daglig pakke. Dette havner i desemberbudsjettet i mange tilfeller. Start å se etter julegaver allerede nå. Så slipper kredittkortet å rødgløde i Desember.

Lån på 1-2-3

Om du planlegger julen eller om du er ute etter noe annet er det enkelt og anonymt å søke. Du binder deg først når du har bestemt deg. Hva du skal bruke pengene til er det ingen som bryr seg om. Alt banken vil vite er din betalingsevne. Husk at overtrekte kredittkort er noe av det dyreste som er. Faktisk vil det lønne seg å ta opp et forbrukslån for å dekke overtrekket. Refinansiering er også tilgjengelig via våre sider. Du ønsker kanskje å gå inn i 2019 med en ryddig oversikt over økonomien. Alt innen lån vil du finne hos oss. Tjenesten er 100% gratis og trygg å bruke. Alle linkene har strenge krav til ditt personvern.