Lån opp til 50.000 uten sikkerhet enkelt og greit

Forbrukslån via våre samarbeidspartnere kan du ta opp et forbrukslån med så lite rente som 6.8. Best av alt, du kan sammenligne opptil 13 baker med en søknad. Ja, du leste riktig. Spar deg balet med søknader opp og ned i mente. Hos for eksempel Axo finans, blant flere andre. Vår tjeneste er kun å samle de aller beste lånetilbydere på ett brett. Hverken vi eller de er banker. Bankene gir sine tilbud til låneformidleren som så tilbyr deg lån. Enkelt og greit og 100% anonymt og uforpliktende.

Send søknaden din helt uten forpliktelser

Det koster ingenting å sende en søknad. Så lenge du har fast inntekt og ikke har betalingsanmerkninger er lånet bare en BankID transaksjon unna. Les gjerne våre råd og huskelister for hva du bør vurdere før du opptar et forbrukslån før du søker. Jo bedre forbredt og jo bedre oversikt du har desto bedre betingelser vil du få på lånet ditt.

Lån til hva du måtte ønske deg

My kan skje i en travel hverdag. Plutselig blir du syk eller du må bytte jobb. Det er utallige anledninger til at man tar opp et forbrukslån. Ofte er det av ren nødvendighet. Bilen har krasja eller det er vannlekasasje fra 2. etage. Mye kan oppstå man ikke er rustet til å dekke umiddelbart. Da er forbrukslån det perfekte løsningen på et akutt problem. Så lenge dere vet at dere kan betale ned lånet. Som nevnt kan du låne alle mulige størrelser – alt fra 10.000 til 500.000. Og, uten sikkerhet.

Andre tilfeller hvor folk tar opp lån på nett er mer luksusrelatert. Mange låner for endelig å kunne unne seg hvetebrødsdagene de aldi dro på. Kanskje det endelig blir realitet med en splitter hy Harley Davidson. Hvem vet hva du ønsker deg, men det finnes et lån som passer.