Vil du låne penger til bil?

Det er og selvsagt mulig å finne et godt billån på nettet. Det er mange aktører og dette gir deg gode muligheter til å finne det beste lånet. I tillegg er det ofte mye raskere å få svar når det kommer til denne type lån. Ulempen er at rentene ofte varierer sterkt. Så her er det viktig å sjekke flere nettsteder og flere lånetilbydere. Det er og egne samlesider som lar deg enkelt sammenligne flere lånetilbydere, avhengig av forskjellige kriterier. I tillegg har mange av de store nettstedene i Norge med fokus på økonomi, ofte tester hvor de undersøker forskjellige typer lån. Søk gjerne på steder som N24.no, aftenosten.no og ikke minst søk på google. Det er utrolig hvor mye informasjon du kan få gjennom litt ekstra tid.

Verd å vite når du søker om billån

Det koster å ha bil, selv om dette er noe man må ha. Derfor er det viktig at du velger den rette bilen. Hvis du kjøper en bruktbil, bør du sørge for at den er NAF testet eller i alle fall har passert EU-kontrollen. Dette gir deg en pekepinn på bilens tilstand. I tillegg må bilen være dimensjonert for ditt formål. Ikke kjøp en to seter hvis du har to barn og omvendt, ikke kjøp en 7 seter hvis du ikke har barn og sjelden kjører rundt på familie. Bilstørrelsen vil alltid påvirke drivstoff forbruket. Gjør en god handel og sørg for at å ha et godkjent billån i lommen først, så du kan slå til på din drømmebil.

I dag må alle ha en bil, nesten uansett hvor man bor. Selvsagt kan man bruke kollektiv transport til og fra jobb, men det vil alltid være tilfeller hvor man trenger en bil. Få har muligheten til å kjøpe en bil med oppsparte midler. Derfor må man finne et godt billån. Heldigvis har man flere muligheter.

Bankens billån

Hvis du har et greit forhold til en bank, kan det lønne seg å kontakte dem først. De kjenner mye av din økonomiske historie, noe som kan hjelpe deg å få lån. I tillegg har de muligheten til å øke ditt boliglån og legge billån summen inn der. Så mulighetene er mange hvis man ser på et lån i banken. Husk å legge opp til en ny takst av huset hvis du tenker på å låne mer på huset. I tillegg kan det være lurt å være ute i god tid. For ofte tar det litt tid før man er ferdig med å behandle søknaden. Kanskje er ikke banken villig til å låne så mye som du trodde? Eller kanskje du kan få mer enn du trodde? Mulighetene er mange.