Når du ikke bør bruke et personlig lån

Problemet med personlige lån er at folk vanligvis bruker dem når de kommer inn i økonomiske problemer. De søker om et personlig lån og bruker det som et stopp-gap for å betale sine regninger. Det er dårlige nyheter, min venn. Hvis du skal bruke gjeld, og du må være veldig forsiktig hvis du gjør det. Når du bruker et personlig lån for å få deg gjennom tøffe økonomiske tider, kommer du ikke framover. Du har nå fått en annen regning å betale, så du faller faktisk lenger bak. Derfor bruker du et personlig lån for nødhjelp er en dårlig ide. I stedet bør du bevisst jobbe med å bygge et nødfond for disse eksakte situasjonene.

Bruk lån til din fordel

Nå som du vet hva du ikke skal gjøre, la oss se på noen måter du kan bruke et personlig lån til din fordel.

Betal av din kredittkort gjeld

En av de beste måtene å bruke et personlig lån er å betale av høy rente kredittkort gjeld. Hvorfor betale 12,99% eller mer på kredittkortgjeld når du kan flytte det til et personlig lån på 6,0%? Bare vær sikker på at du betaler av det personlige lånet, og ikke bygg opp enda mer ekstra kredittkortgjeld. Det kommer til å ødelegge de eventuelle besparelser du nettopp har oppnådd!

Betal av andre gjeld

Har en bil eller motorsykkel låne fast ved høy rente? Har du finansiert møbler eller apparater som du ennå ikke skal betale? De samme prinsippene som ovenfor gjelder også her. Flytt høyrente gjeld til en lavere rente, og betal dem av så raskt som mulig. Lagre det skrilla og ikke ta ut flere lån.

2 unntak fra regelen

Det er bare to grunner at det er OK å gå inn i mer gjeld: Kjøpe et hus og /eller starte en bedrift. Du kan nok ikke sikre et personlig lån som er stort nok til å kjøpe et hus, men du kan låne penger for å hjelpe deg med å få en liten bedrift opp og stå. Som alltid tar det penger for å tjene penger. Hvis du ikke har penger til å kjøpe utstyret du trenger, kan et personlig lån være et godt alternativ for deg. Bruk et lite lån for å komme i gang, og betal lånet ASAP. Du finner mange gode banker du kan søke lån hos på vår side. Vi ønsker våre lesere lykke til.